Ervaringen.
 
Hier komen ervaringen van ouders die bij Gastouderopvang Zonnekind ~ Wervelwind hun kind laten opvangen.
 
Lieve Willeke, heel erg bedankt voor de goede zorg voor onze Lars de afgelopen twee jaar!
Je doet echt zulke leuke dingen met de kids, daar kan menige opvang een voorbeeld aan nemen hoor!
Lars heeft het altijd super naar zijn zin gehad en heeft veel geleerd bij jou!...
Nogmaals bedankt!
Liefs Jochen, Liselot, Lars, Mees
Lieve Willeke,
Heel erg bedankt voor de 3,5 jaar liefdevolle opvang van onze dochter.
Wij hebben haar met alle vertrouwen bij je achtergelaten als we moesten werken en Rachell heeft zich altijd thuis gevoeld bij je.
Bedankt ook voor de goede voorbereiding op school met de Kikimethode.
We houden contact.
Guillaume en Danielle
4 jaar lang onbezorgd ons dierbaarste bezit bij jou achterlaten in de wetenschap dat ze bij jou niks tekort zal komen...
...dat is het fijnste gevoel wat je als werkende papa & mama kunt hebben en daar zijn we je dan ook ontzettend dankbaar voor!
Bedankt voor alles kanjer!
Liefs Jappe & Manon
Sandra (11 jaar) en Robbie (9jaar) gaan in de vakantie altijd een paar keer een dagje naar gastouderopvang Zonnekind-Wervelwind. Ze gaan er met veel plezier naar toe omdat er nooit heel veel kinderen tegelijk zijn en Willeke veel tijd en aandacht aan Sandra en Robie kan besteden. De sfeer is heel gezellig bij Zonnekind-Wervelwind en als Willeke een keertje met de kinderern op stap gaat bijvoorbeeld naar de speeltuin of als in december Sinterklaas langs komt vinden de kinderen het helemaal geweldig! Verder is er een grote tuin met o.a. schommel en trampoline waar Sandra en Robbie heerlijk buiten kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen. Kortom bij gastouderopvang Zonnekind-Wervelwind hebben Sandra en Robbie het prima naar hun zin!

Carin de Jonge, moeder van Sandra en Robbie
Beste Willeke,


Hoewel onze kleine Nika nog maar een aantal maandjes bij jou komt, kunnen we wel zeggen dat zij bij jou een prima plekje gevonden heeft voor de woensdag. Wij vinden het hartstikke fijn dat zij bij jou lekker in de box kan liggen, in de wipper kan relaxen, met Sverre kan spelen en bij jou een flesje kan drinken. Alles heerlijk huiselijk, veilig en gezellig. En wanneer Nika komend jaar leert lopen, zal ze ook vast en zeker blij zijn met jullie giga (speel)tuin! Het invullen van het oppasboekje is ook heel erg handig. Als we thuis komen pakken we zo het ritme weer op van voeding, spelen en slapen. Lekker makkelijk dat jij dat goed bijhoudt!
Je betrokkenheid, zorgzaamheid en vooral kindvriendelijkheid is een pluim waard! Bij deze...Super bedankt voor alle goede zorgen en we hopen nog lang gebruik te kunnen maken van de opvang bij jou.

Groetjes,
Marco & Inge
en een dikke knuffel van Nika
Lieve Willeke,

Bij deze wil ik je graag bedanken voor de fijne tijd die mijn kids bij jou hebben doorgebracht en hopelijk nog lang zullen doorbrengen.
Net als veel alle andere moeders vond ik het in het begin natuurlijk moeilijk om mijn kinderen bij iemand anders achter te laten. Niet omdat ik aan jou twijfelde hoor, dat voelde meteen al goed maar meer of Roman en Valisha zich bij jou thuis zouden voelen. Zo ontzettend fijn hoe jij hiermee om bent gegaan, mij gerust hebt gesteld en op de hoogte hield hoe het ging. Inmiddels hebben de kinderen het ontzettend naar hun zin bij jou en Sverre, waar ze lekker mee kunnen spelen. Ik waardeer het ook zeer dat je altijd eerlijk bent, als het eens niet zo lekker ging met 1 van de kinderen dan hield je mij daar ook van op de hoogte en vroeg wat ik wilde of het beste vond. Zo zal elke moeder het graag willen, denk ik. We zijn heel blij dat we jou gevonden hebben, als gastouder! Ik hoop dat er nog veel kindjes bij jou zullen komen spelen!

Heel veel liefs,

Angela & Maico
Romanov & Valisha
 
Gefeliciteerd,
Wat geweldig leuk ziet dat er uit,
We weten natuurlijk al lang dat het heel leuk is bij jullie, en ook heerlijk gestructureerd,
Maar naast dat voel je onze zoon prima aan, ben je ontzettend lief, en ook altijd bereidt een goed advies te geven,
Of een luisterend oor.
Toen wij hier kwamen wonen was jij voor ons een cadeautje, juist omdat Jordan ppd-nos heeft en zich bij jou snel vertrouwd voelde.
daarnaast zijn we blij dat je onze levens overtuiging respecteert.
We hopen dat Jord nog vaak mag komen. (dat er misschien wel een kindje van zijn leeftijd bij komt)
en wensen jou veel kindjes toe om voor te zorgen !!Omdat we weten dat ze bij jou in goede handen zijn.

Mooie manier om jullie even te bedanken Willeke.

Lieve groeten Petra